Ziemassvētku Vainags Priežu Skuju Sarkano Augļu Dekoratīvais Vainags Logu Izvietojums Priekšējo Durvju Loga Karājas Vainags

Cena:

€14.51 €20.15

Daudzums:

Produkta Apraksts

Ziemassvētku Vainags Priežu Skuju Sarkano Augļu Dekoratīvais Vainags Logu Izvietojums Priekšējo Durvju Loga Karājas Vainags 1. Materiāls: garland ir izgatavoti no augstas kvalitātes materiāli, kas izgatavoti no plastmasas, un atšķirībā no parastā vītnes, vainags ar Ziemassvētku bumbiņas, kas padara to izskatās dinamiskāka un piebilst pieskārienu vitalitāti ģimenes dzīvi.

2. Lieliska Svētku Dāvana: Zemniecisks vainags ir ideāli piemērots Dzimšanas dienas, Valentīna Diena, Havaju salas, Lieldienas, Svētā Patrika Diena, Neatkarības Diena, Halloween, Pateicības, Ražas novākšanas un Ziemassvētkiem.Padarīt katru sezonu vai brīvdienu unikāls.Padarīt katru sezonu un atpūta, viesnīcas, vai uzdāvināt draugam kā ideāls rezidentiem dāvanu.

3. Karājas Durvju Zīme: Tas ir liels vainags pakārt jūsu priekšā durvīm vai sienas jūsu mājās, karājas uz markīzes, vieta jūsu priekšā durvīm vai sienas jūsu dzīvojamā istaba.To var izmantot jebkurā gadalaikā un padara lielisku vainags par rezidentiem dāvanu.Šoruden, izveidotu dažādas romantiskas sajūtas ar ķirbju vīnogu vainags netradicionālās kritums krāsas.

4. Vairākiem mērķiem: Pakārt vainagu uz durvīm, telpās, aizmugures durvis, istabas durvis un sienas pie ieejas viesus laipni uzņem savās mājās.Jūs pat varat izmantot mūsu koka laipni durvis zīmēm, kafejnīcas un restorāni, biroji un uzņēmumiem.Šī koka lievenis dekori ir pat labāk.

5. Plašs Pielietojums: Pavasara vasaras vainags ir piemērots lietošanai kā iekštelpās zemnieku vainags, sānu durvis, āra vainags, kāzu vainags, laipni vainags, pavasara vainags, zemnieku vainags, sienu apdarei.Piemērots arī dzīvojamā istaba, viesnīca, kāzas, skatuves, kāzu auto, villa.Tas ir ļoti kolekcionējamus nostalgic dāvanu, lieliska dāvana ģimenei un draugiem.

Forma: Apaļa

Nosaukums: Ziemassvētku vainags

Krāsa:Krāsu Foto

Materiāls:plastmasa

Izmērs:aptuveni 30cm/40cm

Iepakojuma Saturs:

2 x Ziemassvētku vainags

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas atstarošana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Produkta specifikāciju

SKU: a62879

  • Izcelsme - Kontinentālās Ķīnas
  • Materiāls - Plastmasas

Sniegt savu atsauksmi: